styr 8 okt 20

 

Rapport från styrelsemötet den 20 aug 2020

Styrelsen maj 2013          Styrelsen på utflykterar

Smått och gott från styrelsen den 8 okt 2020

Ekonomi

Coronaläget har förstås inverkat på ekonomin. Trots detta så har det kommit in förvånansvärt bra med gåvor från våra medlemmar. För detta är vi mycket tacksamma. Höstfesten är inställd och den brukar ge ca 20.000 kr och det överskottet går  till EFS insamling Se-Be-Ge. Nu uppmanar vi våra medlemmar att ge en extra gåva till detta ändamål.

 

Bibeldagarna

Bibeldagarna kommer att genomföras. Det blir Simon Jonsson som medverkar alla tillfällen. Han meddelar tema kommande vecka. Eftersom inga körer är igång så blir det ändring i sångmedverkan. Fredagkväll sjunger Rickard Tjärnlund, lördagförmiddag Johan Gran, lördagkväll Stefan Vennbergs psalm- och lovsångsgrupp och söndag förmiddag sjunger Magdalena Norén. Fördelning av ansvar: Ansvarsgrupp 3 – fredagkväll, ansvarsgrupp 1 - lördag och ansvarsgrupp 2 – söndag. Fortfarande gäller max 50 närvarande varje samling. Bänkarna ska glesas ut och om det tenderar att bli fler än 50 så får vi som är hemmafolk dra oss tillbaka. Det blir bön för bibelveckan torsdag 29 okt kl 19.00.

 

Annat smått och gott

  • Vi hälsade den nya kyrkoherden Rickard Asplund välkommen och vi vi ser med tillförsikt fram mot ett gott samarbete
  • Det är ännu inte läge att börja med servering eller fredagsvåfflor. Däremot kan man ordna hembjudarfika om man känner för det
  • Det har varit brandsyn i bönhuset och den ska följas upp under hösten
  • Vi beslutade att ta en värmepumpsförsäkring även för nästa år

 

Avslutning

Som vanligt avslutades sammanträdet med bön och förbön för den nya ansvarsgruppen ett.

 

Styrelsen, genom

Pär Sandström